SZENDRŐI TERMÉSZETJÁRÓ SZAKOSZTÁLY

Vitézlő GeoGo

A COVID helyzet miatt idén sem sikerül a klasszikus módon megrendezni a Vitézlő teljesítménytúrát!

Fontos azonban a mozgás, a szabadban töltött kikapcsolódás. Ezért szeretnénk mindenkit ösztönözni, hogy húzzatok túrabakancsot/futócipőt és irány a természet. A legnépszerűbb túraútvonalak közül 3 különböző távot hirdetünk meg. Ezeket lehet mindenkinek ÖNÁLLÓAN egyénileg teljesíteni. Hasonlóan mint a Vitézlő kapcsán szintén lehet a teljesítéséért oklevelet és egyedi GEOGO-s kitűzőt kapnia, valamint a teljesítők felkerülnek a Vitézlős adatbázisba. Sőt akár Ötpróba pontot is lehet érte kapni.

Mit kell ehhez tenni?

A teljesítés menete:

3 táv közül lehet választani: 15 km, 25 km és 50 km
A távokat bármelyik napon lehet teljesíteni.
Regisztráció/nevezés: info@szendroitura.hu

A teljesítés igazolására 2 módszer lehet:

  1. Hagyományos módszer letöltitek a weboldalunkról az útvonalvezetőt és a teljesítés igazoló lapot. Ezen igazoló lappal végighalad a sportoló és a távon felírja az egyes pontokon lévő kérdésekre a válaszokat. Azt követően az igazoló lapot scannelve megküldeni az info@szendroitura.hu címre.
  2. GEOGO applikáció letölteni a mobiltelefonra, és a geogo segítségével igazolni a túra teljesítését. A GEOGO programról az applikációról alább bővebben: https://geogo.hu/. Az alkalmazással teljesítők listáját automatikusan megkapjuk külön jelzés nem szükséges.
    Akik a túrákat GEOGO-val szeretnék teljesíteni a regisztrációt követően az info@szendroitura.hu email címre szükséges egy emailt írni. Az alkalmazáson a túra indításához szükséges KÓD-ot válasz emailként fogja minden túrázó 1-2 napon belül megkapni.

Részvétel díj és teljesítésért járó díjazás:

  • A túrák teljesítése esetén részvételi díj befizetése esetén kapják meg a teljesítők a díjazásukat. Részvételi díj minden táv esetén egységesen 1000 Ft. A részvételi díj megfizetése átutalással történik. Szendrő Városi Sport és Szabadidő Klub Egyesület Takarékbank-nál vezetett 55600112-10009921–00000000 számlájára kell az utalást teljesíteni a résztvevőnek, a közlemény rovatban a nevező nevét és választott távját kell beírni. Nevezési díj kedvezményt nem tudunk biztosítani!
  • A túra teljesítők névsorát távonként a Vitézlő adatbázisban megjelenítjük – csak a részvételi díjat befizetők neve fog szerepelni az adatbázisban.
  • A túra résztvevői névre szóló VITÉZLŐ GEOGO oklevelet kapnak, melyen szerepel a teljesített táv és a teljesítés ideje.
  • A túra résztvevői Vitézlő GEOGO kitűzőt kapnak, mely távonként különbözőek lesznek.
  • A túra teljesítői Ötpróba pontra jogosultak, DE CSAK AZOK AKIK a GEOGO alkalmazáson keresztül adják le a túra teljesítését.
  • A túra teljesítői postai úton kapják meg az oklevelet, kitűzőt és a nevezési díj befizetéséről a számlát.

Számlázás:

Minden résztvevő a regisztrációnál megadott címre saját nevére kap számlát. Amennyiben más nevére szeretné a számlát kérni, kérjük írjon egy emailt az info@szendroitura.hu email címre a regisztrációt követően és írja meg a számlázási adatokat (név, cím, adószám).

VITÉZLŐ GEOGO TÁVOK

15

Vitézlő GeoGo 2021

15 km

Gyalogos táv

25

Vitézlő GeoGo 2021

25 km

Gyalogos táv

50

Vitézlő GeoGo 2021

50 km

Gyalogos táv