ÚJ WEBOLDAL

Vitézlő archívum

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

IV. VITÉZLŐ ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A túra neve: Vitézlő

 

Időpontja: 2009. április 25. (szombat)

 

A RENDEZVÉNY FŐVÉDNÖKE: HEVESI TAMÁS

előadóművész és labdarúgóedző

 

 

 

 

Rajt – cél helyszíne: Szendrői Általános Iskola, Szendrő Petőfi tér 1-3.

 

A túrázókat már péntek délután 16.00-tól várjuk a helyszínen. A túrát megelőző estén (pénteken) és a túrát követően is (szombaton) esti programokat szervezünk a résztvevőknek.

 

A rajt megközelítése: a vonattal érkezők Szendrő – Felső, a busszal érkezők Szendrő Fő tér megállóhelyeknél szálljanak le. A városban szervezők és útbaigazító táblák segítenek megtalálni a rajthelyet.

 

Útvonalak, távok: Idén többféle izgalmas lehetőségét kínáljuk a távok teljesítésének (gyalog, kerékpár, kombinált), nehézségének és útvonalainak függvényében az előző évekhez képest új ellenőrző pontokkal bővítve 7 különböző távon.

 

Ajánlott turista vagy tájfutó térkép: Aggteleki karszt és környéke turistatérkép, Gömör – tornai Karszt és Cserehát turista atlasz.

 

Nevezési díj: távtól függően 500-700 Ft/fő. (100 Ft kedvezmény: TTT, MTSZ MSTSZ tagoknak és a Magyar Turista Kártyával rendelkezőknek, 10 fő fölött érkező iskolás csoportoknak)

 

Előregisztráció: 2009. április 23. éjfélig a Szakosztály honlapján. (Előregisztrációval járó előnyök pl.: szállás) Háziállatok is indulhatnak, de csak előregisztrációval.

 

Az egyes ellenőrző pontokon frissítőkkel és apró meglepetésekkel kedveskedünk minden túrázónak.

 

Szállás: többféle szálláslehetőséget tudunk biztosítani a túrát megelőző és a túrát követő éjszaka egyaránt.

 

Csomagmegőrzés: a rajt-cél helyszínen díjmentes poggyászmegőrzést biztosítunk.

 

Díjazás (gyalogos túrázók részére): Minden sikeres teljesítő oklevelet és kitűzőt kap. Távonként és nemenként az első két helyezettet és a 13. befutót díjazzuk. Legfiatalabb, legidősebb résztvevő külön díjazás.  A túra végén tombolahúzás várja a célba érkezőket, melyen újabb ajándékok kerülnek kiosztásra. Jelmezben induló túrázók külön díjazás.

 

Díjazás (egyéb távok): Minden sikeres teljesítő oklevelet és kitűzőt kap. Egyéb díjazás sorsolás útján lehetséges. Jelmezben induló túrázók külön díjazás.

 

Pályázatok: a túrázók által a túra alatt készített legjobb fényképeket, valamint a túra élményeivel kapcsolatos írásos beszámolókat külön pályázat keretei között díjazzuk. Vándorserleg mozgalom.

 

A túrával kapcsolatos további részletek: a többi menüpont alatt olvashatók. Ha még mindig maradtak megválaszolatlan kérdések, akkor a bővebb információ menüpontban megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni, vagy közvetlenül honlapunkon a fórumon keresztül.

 

 

Szeretettel várunk minden kedves túrázót!

IV. Vitézlő 2009
Támogatók
Kontaktok
 
Díjazottak
E-mailek 
Véleményfal
Létszám
Szervezők
 
Távok
15 km A gyalog
15 km B gyalog
25 km gyalog
25 km kombinált
35 km gyalog
50 km gyalog
50 km kerékpár
GPS Geocaching
MSTSZIVV
 
Leíráspályázat
Vándorserleg
Előregisztráció
Szállás
Szállás regisztráció
Kenuzás túra után
Pályázatok

   

   

 

Szendrői Természetjáró Szakosztály