SZENDRŐI TERMÉSZETJÁRÓ SZAKOSZTÁLY

Vitézlő GeoGo

Ezúton szeretnénk mindenkit ösztönözni, hogy húzzatok túrabakancsot/futócipőt és irány a természet. A legnépszerűbb túraútvonalak közül három különböző távot hirdetünk meg. Ezeket lehet mindenkinek ÖNÁLLÓAN egyénileg lehet teljesíteni. A teljesítésért oklevelet és egyedi GEOGO-s kitűzőt, sőt akár Ötpróba pontot is lehet kapni. A teljesítők bekerülnek a Vitézlős adatbázisba.

Mit kell ehhez tenni?

A teljesítés menete:

Három táv közül lehet választani: 15 km, 25 km és 50 km
A távokat bármelyik napon lehet teljesíteni.
Regisztráció/nevezés: info@szendroitura.hu

A teljesítés igazolására két lehetőség áll rendelkezésre:

  1. Hagyományos módszer: letöltitek a weboldalunkról az útvonalvezetőt és a teljesítést igazoló lapot. Ezen igazoló lappal halad a sportoló az útvonalon, az egyes pontokon lévő kérdésekre felírja a válaszokat. Azt követően az igazoló lapot szkennelve kell elküldeni az info@szendroitura.hu e-mail címre.
  2. Applikáció használatával: GEOGO applikációt le kell tölteni a mobiltelefonra így a geogo segítségével igazolni lehet a túra teljesítését. A GEOGO programról, az applikációról bővebben a következő linken lehet tájékozódni: https://geogo.hu/. Az alkalmazással teljesítők listáját automatikusan megkapjuk, külön jelzés nem szükséges. Akik a túrákat GEOGO-val szeretnék teljesíteni a regisztrációt követően az info@szendroitura.hu email címre szükséges egy emailt írni. Az alkalmazáson a túra indításához szükséges KÓD-ot válasz emailként fogja minden túrázó 1-2 napon belül megkapni.

Részvételi díj és teljesítésért járó díjazás:

  • A túrák teljesítése esetén részvételi díjfizetés esetén kapják meg a teljesítők a díjazásukat. Részvételi díj minden táv esetén egységesen 1000 Ft. A részvételi díj megfizetése átutalással történik a Szendrő Városi Sport és Szabadidő Klub Egyesület MBH Bank-nál vezetett 55600112-10009921–00000000 számlájára kell az utalást teljesíteni a résztvevőnek, a közlemény rovatban a nevező nevét és választott távját kell beírni. Nevezési díj kedvezményt nem tudunk biztosítani!
  • A túra teljesítők névsorát távonként a Vitézlő adatbázisban megjelenítjük – csak a részvételi díjat befizetők neve fog szerepelni az adatbázisban.
  • A túra résztvevői névre szóló VITÉZLŐ GEOGO oklevelet kapnak, melyen szerepel a teljesített táv és a teljesítés ideje.
  • A túra résztvevői Vitézlő GEOGO kitűzőt kapnak, mely távonként különbözőek lesznek.
  • A túra teljesítői Ötpróba pontra jogosultak, DE CSAK AZOK, AKIK a GEOGO alkalmazáson keresztül adják le a túra teljesítését.
  • A túra teljesítői postai úton kapják meg az oklevelet, kitűzőt és a nevezési díj befizetéséről a számlát.

Számlázás:

Minden résztvevő a regisztrációnál megadott címre saját nevére kap számlát. Amennyiben más nevére szeretné a számlát kérni, kérjük írjon egy emailt az info@szendroitura.hu email címre a regisztrációt követően és írja meg a számlázási adatokat (név, cím, adószám).

VITÉZLŐ GEOGO TÁVOK

15

Vitézlő GeoGo

15 km

Gyalogos táv

25

Vitézlő GeoGo

25 km

Gyalogos táv

50

Vitézlő GeoGo

50 km

Gyalogos táv